Consultori Mèdic Sant Francesc

C/ Camí de la Creu, 14
Sant Cugat del Valles
Barcelona 08172

Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc Consultori Mèdic Sant Francesc

Política de Privacitat

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni seran confidencials i formaran part dels fitxers de Alejandro Patrón Figari, sent utilitzats per atendre la seva sol · licitud, així com per poder enviar informació relativa als serveis que oferim.

Podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició dirigint-se per escrit a CM Sant Francesc, Camí de la Creu número 14, 08172 Sant Cugat del Vallès, adjuntant fotocòpia del DNI del titular de les dades.

El remitent de les dades garanteix i respon, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència, autenticitat i no excessivitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades de manera que corresponguin a la seva situació real.

De conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, podrà en qualsevol moment revocar el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, tant per correu ordinari com electrònic, a les adreces abans indicades.

 

Aquest lloc web és propietat de Espasa Caduceu SL, amb domicili social al C / Camí de la Creu 14, 08172 Sant Cugat del Vallès amb NIF B65605503.

Els continguts que ofereix aquest domini són merament informatius i no tenen efectes vinculants, qui així mateix no es fa responsable del contingut de les pàgines alienes a aquest domini que estiguin enllaçades a aquest lloc web.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i una altra classe de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva, o bé l'empresa està degudament autoritzada a utilitzar el material publicat.